Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Δευτέρα, 03 Οκτώβριος 2022 20:00

Προσφορά εκπαίδευσης χειριστών DRONE

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Προσφορά εκπαίδευσης χειριστών DRONE Προσφορά εκπαίδευσης χειριστών DRONE

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι είμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας παρουσίασουμε παρακάτω την προσφορά της εταιρείας μας Altus LSA για τα μέλη του συλλόγου σας, (και πρώτου βαθμού συγγένειας αυτών) προσδοκώντας σε μία συνεργασία με σκοπό την άρτια εκπαίδευση σας.

Η ALTUS LSA (www.altus-lsa.com) είναι μια Ελληνική εταιρεία με αντικείμενο την ανάπτυξη και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων με Συστήματα Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών στον τομέα Άμυνας, Ασφάλειας και καινοτόμων τεχνολογικών προγραμμάτων.

Η εμπειρία της Εταιρείας επεκτείνεται σε τομείς όπως: η επιτήρηση θαλασσίων και χερσαίων συνόρων, η συλλογή πληροφοριών από αέρα, το ISR (Intelligence Surveillance and Reconnaissance), οι περιβαλλοντικές εφαρμογές, η διαχείριση φυσικών καταστροφών, οι εφαρμογές GIS, η επιτήρηση κρίσιμων υποδομών, οι αποστολές Ερευνάς και Διάσωσης, και πολλές άλλες.

Επιπλέον, έχει προμηθεύσει την Ελληνική και Κυπριακή Αστυνομία με δικής της κατασκευής drone σταθερής πτέρυγας όπως επίσης και τον Ελληνικό Στρατό με 32 πολυκόπτερα Atlas 204 κατασκευής Altus LSA και όπως και άλλα πολλά.

Τέλος από το 2017 η ALTUS LSA έχει πιστοποιηθεί ως Κέντρο Εκπαίδευσης Χειριστών Συστημάτων Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ) από την Ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, με αριθμό εγγραφής EL-UAS-TC-3.

  • Κατηγορία Α1-Α2-Α3............180€ (περιλαμβάνει θεωρητικά ζωντανά online μαθήματα 15 ωρών και πρακτική* εκπαίδευση περίπου 2 ωρών στην Μυτιλήνη τον μήνα Νοέμβριο).

Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το παράβολο 8356 των 20 ευρώ για την έκδοση διπλώματος.

*Πρακτική εκπαίδευση χωρίς επιπλέον κόστος μπορεί να πραγματοποιηθεί και στις παρακάτω περιοχές: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Αλεξανδρούπολη και Ηράκλειο.

Με εκτίμηση,

Ηλίας Παπαευγενιάδης

Διευθυντής Σχολής ΣμηΕΑ
Altus LSA
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6973471638
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

ΧΟΡΗΓΙΕΣ...

  • Εμφανίσεις της Ομάδας Μπάσκετ του Π.Σ.
    Εμφανίσεις της Ομάδας Μπάσκετ του Π.Σ. Ευχαριστούμε την εταιρεία ΙΚΤΕΟ Μυτιλήνης Ασβεστάς ΑΕ , για την υποστήριξή της, η οποία ανέλαβε το κόστος δημιουργίας των εμφανίσεων της ομάδας καλαθοσφαίρισης (basket) της Λέσβου που εκπροσώπησε το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος στο 2ο Τουρνουά Μπάσκετ…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ...

  • Προσφορά από το Μικροβιολογικό Εργαστήριο ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ ΦΕΒΡΩΝΙΑ
    Προσφορά από το Μικροβιολογικό Εργαστήριο ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ ΦΕΒΡΩΝΙΑ Ημερομηνία:02/12/2022Προς : ΈνωσηΥπαλήλλων Πυροσβεστικού σώματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Θέμα: ΠροσφοράΑξιότιμοι κύριοι, Με την παρούσα επιστολή και στα πλαίσια της καλής μας θέλησης, θα θέλαμε να παραθέσουμε την προσφορά μας στο δυναμικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας του…

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΩΝ...