Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α.

Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Παρασκευή, 08 Ιανουάριος 2010 00:00

Δωρεά εξοπλισμού προς τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νομού Λέσβου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου

Ευχαριστούμε την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου και ιδιαίτερα τον Νομάρχη Λέσβου κ. Παύλο Βογιάτζη, ο οποίος, μετά από αίτημα της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, μέσου του Τμήματος της Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λέσβου, παρέδωσε μια υδραυλική διασωστική σειρά, για ένα από τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια τα Νήσου Λέσβου, 48 φορητούς ασυρμάτους, για να χρεωθούν στους Πυροσβέστες του Νομού μας, αλλά και μάνικες πυρόσβεσης, για τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νομού.


Θέση της Ένωσης είναι ότι φορητοί ασύρματοι, θα έπρεπε να διαθέτουν όλοι οι Πυροσβέστες, του Νομού, της Περιφέρειας, της Ελλάδος. Το οποίο θα συντελούσε σημαντικά στην αναβάθμιση του επιχειρησιακού έργου αλλά και στην ασφάλεια των Πυροσβεστών. Όπως επίσης, ο εφοδιασμός όλων των Πυροσβεστικών Κλιμάκιων της Περιφέρειας, με υδραυλικές Διασωστικές σειρές, είναι επιτακτικός στην παροχή βοηθείας άλλα και στην διασφάλιση της ζωής των πολιτών από τροχαία και άλλα τεχνολογικά ατυχήματα.


Η Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, για την παραπάνω θετική ανταπόκριση αλλά και για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη, που έχει επιδείξει προς τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νόμου μας, προέβηκε στην παράδοση Τιμητικής Αναμνηστικής Πλακέτας προς τον Νομάρχη Λέσβου κ. Παύλο Βογιατζή.


Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε!

 

 

 

 

Με Εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΤΑΜΙΑΣ

ΣΙΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                   ΚΟΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ο ΟΡΓ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΡΑΤΗΛΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

ΧΟΡΗΓΙΕΣ...

  • Ευχαριστήριο Προς Τους Χορηγούς
    EΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥΔ/νση: 1ο χλμ Μυτιλήνης-Θερμής (Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης), ΤΚ81100, Μυτιλήνη - ΛέσβοςΤηλ. 2251400355, Φαξ: 2251400355, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., website: www.eypspba.gr,Τηλ: Προέδρου 6974116960   Τηλ. Γραμματέα 6948806954            …

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ...

  • Προσφορά από το Μικροβιολογικό Εργαστήριο ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ ΦΕΒΡΩΝΙΑ
    Προσφορά από το Μικροβιολογικό Εργαστήριο ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ ΦΕΒΡΩΝΙΑ Ημερομηνία:02/12/2022Προς : ΈνωσηΥπαλήλλων Πυροσβεστικού σώματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Θέμα: ΠροσφοράΑξιότιμοι κύριοι, Με την παρούσα επιστολή και στα πλαίσια της καλής μας θέλησης, θα θέλαμε να παραθέσουμε την προσφορά μας στο δυναμικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας του…

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΩΝ...